ABS heeft, na een moeizame start, de wedstrijd tegen SC Klarenbeek verdiend gewonnen. Na een 2-1 ruststand werd het, na een overtuigende tweede helft, uiteindelijk 4-2 voor de ploeg uit Bathmen.

De eerste 20 minuten waren, aan de kant van de thuisclub, rommelig. Men kreeg moeilijk vat op de beweeglijke ploeg uit Klarenbeek, zonder kansen weg te geven. Langzaam aan kreeg men grip op de gasten en het was Stef Willemsen die in de 29e minuut, door een fraai afstandsschot, ABS op voorsprong bracht (1-0).

Een minuut later was het alweer gelijk. Een polletje zat doelman David Baars in de weg waardoor het vanuit het niets weer gelijk werd (1-1). Toch ging ABS met een voorsprong de rust in. Een uitstekende pass van Wessel Nikkels werd door Maikel Demmers verlengd op Youri Meijer. Youri kon uitsluitend gestuit worden door een overtreding, waarna Paul Roetert de verkregen strafschop koelbloedig benutte (2-1).

Na rust speelde ABS een stuk slimmer en had de wedstrijd in handen. In de 70e minuut werd het goede spel beloond. Paul Roetert bracht de opgekomen Jaap Prinsen in stelling, die bijzonder fraai afrondde (3-1). Youri Meijer wist vervolgens zijn goede optreden te belonen, waardoor na 75 min, de 4-1 op het scorebord stond.

s.c. Klarenbeek kon geen vuist maken tegen de goed georganiseerde verdediging, maar wist toch, negen minuten voor tijd, het weifelend optreden in de Bathmense defensie af te straffen (4-2). Het slotakkoord was weer voor ABS, echter Youri Meijer, Bas Brinkman en Wessel Nikkels strandden op de uitstekende doelman van Sc. Klarenbeek, waardoor de nederlaag voor s.c. Klarenbeek beperkt bleef.

Na twee goede optredens, maar nipte nederlagen, in de bekerwedstrijden tegen de 3e klassers Pax Hengelo en Turkse Kracht Deventer, nu een verdiende overwinning tegen 4e klasser s.c. Klarenbeek voor het team van Hans van der Hoop

Volgende week de start van de competitie uit tegen Heeten, een altijd lastige tegenstander, die vorig seizoen degradeerde uit de 3e klasse.