In een enerverende wedstrijd heeft ABS vanmiddag verdiend gewonnen van Heeten. Na 12 minuten stond het 0-3 …., na 45 minuten 3-3.., maar door een goede 2e helft won ABS uiteindelijk verdiend van Heeten (4-3).

De start van de wedstrijd duurde nog geen minuut, ABS had de bal nog niet in bezit gehad, maar Heeten stond voor door Rick Evers (0-1). Vijf minuten later was de verdediging niet bij de les en scoorde Quenten Renssen (0-2) en toen opnieuw Rick Evers gebruik maakte van kostbaar balverlies leek de wedstrijd na 12 minuten gespeeld (0-3).

Even leek er berusting te zijn, echter ABS, onder aanvoering van Wessel Nikkels, zorgde voor een imponerende inhaalslag.

Een moment uit de wedstrijd ABS – Heeten van 2 februari 2020

Het veldspel werd beter en door de ontwikkelde druk kreeg ABS een groot aantal standaardsituaties. Door drie fraaie doelpunten van Wessel Nikkels wist ABS nog voor de rust de stand gelijk te trekken (3-3)!

Na rust was ABS wel direct bij de les. Na twee gemiste kansen was het de sterk spelende Yannick Duteweert, na goed voorbereidend werk van Youri Meijer, die ABS in de 54e min. op voorsprong zette (4-3).

ABS creëerde vervolgens kans op kans. Het veldspel was uitstekend, de aanvallers en middenvelders sneden door de defensie van Heeten, alleen zeker 5 100% kansen werden niet verzilverd. In plaats van de bevrijdende 5-3 bleef Heeten hopen op een late gelijkmaker, echter de verdediging van ABS gaf geen krimp.

Jammer van de gemiste kansen in de tweede helft, maar het team verdiend natuurlijk een groot compliment voor de veerkracht en mentaliteit. Na 12 min. 0-3, vervolgens de wedstrijd omdraaien en verdiend winnen, verdiend niets anders dan lof!