S.V. CCW uit Wilp won afgelopen weekend met 3-1 van Wissel. Linker vleugelaanvaller Bart Keurhorst had, met twee doelpunten en een assist, een groot aandeel in de overwinning. Hierdoor is hij deze week de Speler van de Week.

Kijkend naar de wedstrijd is Bart vooral tevreden over de tweede helft. “Ik, en eigenlijk de hele ploeg, speelde ondermaats de eerste helft. De tweede helft waren we al een stuk beter.”

Het doel van de ploeg was om kampioen te worden, maar dat is met zes punten achterstand om de nummer 1 lastig: “Het kampioenschap is op dit moment ver weg voor dit seizoen,” aldus Bart. De linkerspits was aan het begin van het seizoen geblesseerd aan zijn knie, maar dat gaat al veel beter: “Ik voel mezelf steeds fitter worden en merk ook dat ik steeds beter ga voetballen.”

Nieuwe ploeg
De ploeg van CCW is een hele nieuwe en jonge ploeg en dat is wennen: “Er zijn heel wat jongens doorgestroomd vanuit de A1 sinds dit seizoen, daardoor hebben we een hele jonge ploeg. We hadden een slecht seizoenstart en staan op dit moment ook lager dan we willen.”

Bart is 27 jaar oud en speelt al jaren in het eerste van CCW. Dat maakt hem nu één van de oudste en meest ervaren spelers in de ploeg: “Samen met onze aanvoerder zijn we de twee wat oudere spelers nu. Wij nemen de jongens nu wel een beetje mee in het hele seizoen.” Deze rol bevalt Bart prima: “Je rol verandert automatisch en dat is ook helemaal niet erg.”

Wesepe
Aankomend weekend staat de wedstrijd tegen Wesepe op het programma voor CCW: “Het is volgens mij wel een ploeg die wil voetballen. Dat ligt ons, als team, wel wat beter dan ploegen die het achterin vastzetten,” sluit Bart mee af.

Vorig artikelFotogalerij Activia vs. Robur
Volgend artikel11TEAMSPORTS – Deventer Voetbal topscorer – week 46
Arend Koldenhof werd 21 jaar geleden geboren in Deventer. Op dit moment volgt hij de opleiding Journalistiek op de Hogeschool Utrecht. Naast zijn opleiding is hij vrijwilliger bij Salland1 en Deventer Voetbal.