Wekelijks benadert Wouter Hulsegge een speler uit het Deventer voetbal. Deze voetballer krijgt 25 vragen van Wouter voorgelegd en mag uiteindelijk zelf bepalen wie de volgende Deventer voetballer is. Mits het een speler van een andere vereniging is.

De zesde ‘Hulle passt ‘m door’ is voor Sylvan van der Vegt, speler van DVV Davo.

Naam: Sylvan van der Vegt

Geboortedatum: 20 april 1995

Relatie: Ik heb al bijna 10 jaar een relatie met Kaylee.

Werk of Studie: Inmiddels al 5 jaar bij Techvisie in Deventer aan het werk. Nu nog op de administratie, maar vanaf januari ga ik hier werken als accountmanager.

Club(s): Vanaf mijn 6e voetbal ik bij Davo. Op mijn 17e heb ik 1 jaar in de A1 van Koninklijke UD gespeeld, omdat Davo geen A1 had op dat moment. Na dit jaar ben ik ook weer teruggekomen bij Davo.

Geen voetballer, dan : Voetbaltrainer, het is leuk om met voetbal bezig te zijn en als dat niet als speler kan, dan als trainer. Als ik een andere sport moest kiezen dan zou ik gaan tennissen.

Grootste Blunder: Twee seizoenen geleden deden we mee om het kampioenschap en speelden we 3 wedstrijden voor het eind thuis tegen Broekland. In de eerste paar minuten wil ik een bal afschermen voor onze keeper, midden in de 16. Speler van Broekland kon zo om mij heen en maakte de 0-1. Uiteindelijk werd het 1-1. We zijn geen kampioen geworden op 1 punt. Daar kan ik nog wel eens van balen.

Trots op: Op mijn lieve vriendin maar ook op mijn neefjes en nichtje. Voor die kleintjes doe je alles.

Idool: Ik heb niet echt een idool, maar ik kan er wel van genieten als ik Virgil van Dijk of Frenkie de Jong zie voetballen.

Mooiste Sportcomplex: Het sportcomplex maakt mij niet zo heel veel uit, als er maar een oude sfeervolle kantine is. Het mooiste is dan als je vanuit de kantine het 1e veld kan zien. Mooiste sportcomplex is voor mij Sportclub Deventer en de mooiste (lees sfeervolste) kantine is die van Davo.

Mooiste Tenue: Die van Boca Juniors. In Deventer vind ik het tenue van UD wel wat hebben. 

Beste Speler in Deventer: De beste speler met wie ik heb samen gespeeld is Danny Bosman. Danny kan zo makkelijk voetballen en laat de spelers om hem heen ook beter spelen. De beste speler waar ik tegen heb gespeeld is lastig. Wij spelen in de 4e klasse dus de Deventer jongens uit de 1e, 2e en 3e klasse kom je eigenlijk nooit tegen. Als ik dan moet kiezen zou ik zeggen Wessel Nikkels van ABS.

Vervelendste Tegenstander: Dat is Almir Fizovic zeker weten. Hij is zo een ontzettende bloedzuiger en kan nog goed voetballen ook. Buiten het veld is het trouwens een goeie gozer. Ik denk dat onze tegenstanders Daniel Turubassa zullen kiezen, haha. 

Beste Trainer: Eric Whittie. Ook al heb ik hem maar 1 jaar meegemaakt bij Davo, dat jaar heb ik het meeste geleerd. Achter elke training zit een idee en hij maakt spelers ook echt beter.

Hobby: Op vrijdag met jongens naar Eagles, een biertje drinken met vrienden en natuurlijk op zondagmiddag de kantine in.

Ergernis: Als ik zelf niet goed speel of als ik merk dat een teamgenoot niet 100% inzet toont in een wedstrijd of een training.

Eten: Iets met rijst, groente en kip, het liefst gewokt. Ik moet niks hebben van gekookte aardappelen.

Lezen: Ik lees af en toe het nieuws op internet.

Film of Serie: Ik volg al een aantal jaar The Walking Dead. Verder kijk ik niet heel veel series of films.

Social media: Ik heb een account op Facebook en Instagram, maar ik zet er zelden wat op. Op Twitter volg ik de voetbalaccounts.

Games: FIFA en Call of Duty.

Muziek: Andre Hazes, de oude. Ik hou ook van Nederlandstalige muziek in de kantine, bijvoorbeeld Milan Milano, Robert Pater, Tinus Hoekstra etc.

Bijgeloof: Zondagochtend heb ik Andre Hazes aan staan.

Slechtste eigenschap: Ik kan heel slecht tegen mijn verlies. Wanneer er onrecht is merk ik dat ik zelf ook onsportief word. Hier moet ik wel aan werken.

Ambitie: Persoonlijk wil ik zo lang mogelijk in het 1e elftal blijven spelen, maar het lijkt mij ook wel leuk om gewoon een keer in een vriendenteam te spelen.

Kampioen in jullie klasse: Het zal tussen Holten en ABS gaan verwacht ik. Beide hebben een goed team en spelen al jaren samen.

Wie mag de volgende Hulle passt door invullen? Dillen Kornet, volgens mij voetbalt die nu weer bij IJsselstreek 😉

Vorig artikelGroepsindeling Deventer Voetbal Cup
Volgend artikelDeventer Voetbal ondersteunt ‘Enough is Enough’
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is al vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.