Wekelijks benadert Wouter Hulsegge een speler uit het Deventer voetbal. Deze voetballer krijgt 25 vragen van Wouter voorgelegd en mag uiteindelijk zelf bepalen wie de volgende Deventer voetballer is. Mits het een speler van een andere vereniging is.

Naam: Milan te Riele

Geboortedatum: 20-05-1996

Relatie: Geen

Werk of studie: 3ejaars Creative Business student.

Club(s): Vanaf mijn zesde begonnen bij het mooie Schalkhaar en sindsdien niet meer weg geweest.

Geen voetballer, welke sport dan wel? Vroeger ook altijd getennist, was er geen ster in, vandaar dat ik voetbal koos.  

Grootste blunder: Dit seizoen nog een pijnlijk eigen doelpuntje gemaakt. De vorige kan ik me gelukkig niet meer herinneren.

Trots op: Kampioenschap in de tweede klasse 3 jaar terug. In de 110e minuut de winnende binnen schieten was onwerkelijk.

Kleedkamerhumor: 5 minuten eerder stoppen met trainen en vervolgens wat tijgerbalsem in de onderbroeken van teamgenoten smeren; kun je lachen.

Idool: Twee kleine Argentijnse supersterren: Diego Maradona en Lionel Messi. Voorkeur gaat toch uit naar Messi, heb de ander zelf helaas nooit zien voetballen.

Mooiste sportcomplex: Onze eigen Horsterhoek blijft toch een heerlijk complex om te voetballen.Enige wat ik eigenlijk mis is een frituurpan.

Mooiste Tenue: Zo daar vraag je me wat, kan niet zo snel een tenue uit het amateurvoetbal opnoemen waar ik het warm van krijg. Uitshirt van Inter dit seizoen wel heel tof.

Beste Speler in Deventer eo: In ons kampioensjaar was ik toch wel onder de indruk van Sven Kelder. Kwam altijd dreiging en rendement vanuit.

Vervelendste tegenstander: Tegen Helios hebben we het op de een of andere manier toch wel vaak lastig gehad de afgelopen jaren.

Beste Trainer: In de F’jes heb ik een trainer gehad die het spelletje toch wel echt goed zag. Zijn naam? Mattis Janse. Heb helaas vernomen dat hij een paar jaar later stopte als trainer.

Hobbies naast voetbal: Festival hier en daar.

Ergernis: Zielige hondenfilmpies, lange mensen op een fiets en ga zo maar door…

Favoriete Eten: Sushi

Lezen: Vroeger groot fan van De wondersloffen van Sjakie 

Films of series: Zo’n film of serie waar alles op het laatst in een keer op z’n plek valt: Shawshank Redemption, Gone Girl, True Detective zijn enkele aanraders.

Favoriete websites: Youtube

Games: Fifa

Muziek: Ben af en toe te vinden op een festival met house en techno deuntjes. Van hip/hop-R&B gaan de voetjes ook wel van de vloer.

Bijgeloof voor de wedstrijd? Goed ontbijt doet het halve werk.

Slechtste eigenschap: Soms wat te naïef. 

Ambitie: Nog een keer kampioen worden in de tweede klasse en op individueel vlak wat meer doelpuntjes maken.

Kampioen in jullie klasse: Columbia, sterke ploeg die dik bovenaan staat.

Wie mag de volgende Hulle passt m door invullen? M’n niffo: Caron Ellens van De Gazelle.

Vorig artikelGo Ahead Eagles zegt aflopende contracten formeel op
Volgend artikelD.V.V. Go-Ahead Deventer op zoek naar uitbreiding kader
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is al vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.