Gisterenavond zijn er door de Minister-President nieuwe maatregelen aangekondigd, door het hele land voor vijf weken in een totale lockdown te plaatsen. Dat dit zijn weerga niet kent moge duidelijk zijn. Verschillende branches zullen erg te lijden hebben door deze maatregelen. Één van deze branches is overduidelijk de horeca. Doordat de cafés al enkele weken dicht zijn komt dit als een nieuwe mokerslag. De organisatie van de Deventer Voetbal Quiz heeft daarom besloten dit voorjaar géén quiz te organiseren.

Er is nagedacht, met De Alm, maar een alternatieve versie is geen goed idee. Natuurlijk kunnen we via Teams, Zoom, oid, een quiz organiseren. Maar dit keer wordt de tiende keer dat Sjors Brugge en Roy Beumer de quiz organiseren. En dat willen ze goed doen. Zo niet nog beter dan de voorgaande negen keer. En hierbij hoort De Alm. En hierbij horen fysieke deelnemers.

Want de quiz gaat niet alleen om kennis van voetbal. Het gaat om samenzijn, om gezelligheid, om een biertje drinken en een hapje eten met mensen om je heen met dezelfde interesses. De Alm kan dit als geen ander ‘hosten’. Hierdoor zullen wij in het voorjaar van 2021 dus niet de quiz organiseren.

Wij hopen de jubileumeditie van de Deventer Voetbal Quiz in de zomer van 2021 dan wel in de winter ’21/’22 te houden. Hopende op jullie begrip wensen Sjors en Roy en alle lieve mensen van De Alm jullie een prettig kerstfeest en een heel gelukkig en vooral gezond nieuwjaar.

PS wisten jullie dat De Alm een afhaalservice heeft voor overheerlijke maaltijden? Check hun Facebook en Instagram

Vorig artikelOok Decheiver ‘tekent bij’
Volgend artikelContracten trainers Sc Overwetering verlengd