Na een uitgebreide twitterpoll over meerdere ronden is uiteindelijk de officieuze Mister Go Ahead Eagles gekozen. Niemand minder dan John Oude Wesselink mag zich vanaf nu Mister Go Ahead Eagles noemen.

Er werden vijf ronden gehouden met in het begin maar liefst 48 oud-Eaglesspelers. Namen als Henk Warnas, Victor Sikora, Bart Vriends, Nico van Zoghel en Arold Back kregen een kans om door te dringen tot de laatste 16. Echter haalden zij het niet. Bij die laatste 16 schaarden zich al grote namen. Jan Kromkamp, Ruud Geels, Michel Boerebach en Dennis Hulshoff zijn zo maar enkele voorbeelden van heuse Eagles-toppers van weleer.

Vanaf de eerste ronde werd duidelijk dat zowel Oude Wesselink als Van Kooten grote kanshebbers zouden zijn. Zij wisten met grote overmacht de eerste ronde te overleven. Van Kooten kreeg in de poll met Arts en De Kreek zelfs 90% van de stemmen. Oude Wesselink versloeg Van Marwijk en Eijkelkamp door 71% van de stemmen te ontvangen. Hierna werd ook met grote overmacht gewonnen. Oude Wesselink versloeg Kolder (86%) en Veenstra(74%). Van Kooten wist Boerebach(69%) en Schneider(78%) te verslaan.

In de halve finale kwamen uiteindelijk John Oude Wesselink en Paul Bosvelt in een onderlinge strijd uit. De andere halve finale bestond uit Cees van Kooten en Leo Halle. Van Kooten blies de oud-doelman weg met maar liefst 60% van de stemmen. Oude Wesselink werd de andere finalist door Bosvelt met een minimaal verschil te verslaan, hij behaalde 51% van de stemmen.

In de finale werd duidelijk dat John Oude Wesselink, vooral doordat hij meer dan 400 wedstrijden speelde voor de club, door de lezers van Deventervoetbal.nl gezien wordt als de enige echte Mister Go Ahead Eagles.