Het populaire TV programma ‘Café 1902 TV’ is terug, en hoe! Met een prachtige drieluik luidt men uniek het jaar 2020 uit. Vanavond de laatste editie, kijk hier de vorige afleveringen terug.

Maandagavond was de eerste speciale eindejaar-aflevering. De talkshow, met Go Ahead Eagles als rode draad, werd live weergegeven vanuit het stadion met als gasten Ronny Jansen, Zemir Mujic en Han Balk. Hoofd facilitair en… ja wat doet Ronny Jansen niet bij Go Ahead Eagles? Zemir Mujic, speler en jeugdtrainer bij FC RDC en natuurlijk groot Kowet-fan. Dit evenals de amateurfotograaf Han Balk.

Dinsdagavond waren ze er weer, de presentatoren Rob de Jong en Erik van Luttikhuizen. In de tweede aflevering was buschauffeur en Eagles fan Hippe Scholten te gast. Hij zat aan tafel met sportpsycholoog Laura Sanna, overigens ook oud-international en oud-Puckspeelster. De rij werd gesloten door Heliosspeler Mike Gerritsen die het landelijke nieuws haalde door ‘uit de kast te komen’ als voetballer.

Vanavond de laatste aflevering van 2020: volgend jaar gaan de vrijwilligers van ‘Kippenhok’ weer door met het maken van leuke TV. Op social media is te merken dat de shows enorm gewaardeerd worden en ook de kijkcijfers liegen er niet om! Woensdagavond is de slotuitzending, deze is onderstaand te kijken vanaf 19:00 uur.