Ross Bonevacia is het volgende seizoen te zien in het shirt van IJsselstreek. De 32-jarige middenvelder is geen onbekende op de Deventer voetbalvelden. Eerder kwam Bonevacia uit voor onder meer Colmschate, Sallandia en FC RDC.

“Dit is een gewenste en gerichte versterking voor onze selectie”, zegt IJsselstreek trainer Mitchel de Groot. Bonevacia stond al langer op het lijstje van De Groot. “Ross is een dynamische middenvelder met ontzettend veel loopvermogen en diepgang. Daarnaast denk ik dat Ross met zijn ervaring zorgt voor de juiste balans binnen onze selectie”, zo besluit de oefenmeester.

Bonevacia was na enkele jaren met veel plezier gevoetbald te hebben voor FC RDC op zoek naar een nieuwe uitdaging. “Ik heb een mooie tijd gehad bij RDC, maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging”, zegt Bonevacia. “In het gesprek met Mitchel de Groot sloten onze visies goed op elkaar aan en daarbij staat het in het veld ook prima georganiseerd met aanvalllend voetbal waardoor de keuze voor IJsselstreek makkelijk te verklaren valt”.