Ook al zijn enkele verenigingen ‘uitgespeeld’, er staat nog genoeg op het spel voor diverse andere clubs zo aan het einde van het seizoen.

Wouter Hulsegge heeft weer een compleet overzicht gemaakt.

ZATERDAG 13 MEI

3e klasse
14.30 uur
Sportclub Brummem – SV Twello

4e klasse
In deze 4e klasse zijn de kampioen en de degradanten al bekend. Is er dan helemaal geen spanning meer? Jazeker wel, aangezien Helios ook een periode heeft gepakt, maar gezien het kampioenschap er niks mee kunnen. Deze titel wordt doorgeschoven naar de hoogstgeplaatste club in de eindrangschikking én die geen periodetitel gehaald heeft: Harfsen, FC RDC en Sportclub Deventer zullen samen om deze vierde plek strijden..

14.30 uur
GFC – SV Helios
HSC’21 – Sportclub Deventer
FC RDC – Terborg
Koninklijke UD – FC Winterswijk


ZONDAG 14 MEI

1e klasse
Voorwaarts gaat vol voor de 3e periode en kan deze, bij winst op Woezik, bijna niet meer ontlopen!

14.00 uur
Woezik – Voorwaarts Twello

2e klasse
14.00 uur
Suryoye-Mediterraneo FC – SV Schalkhaar

3e klasse
Al vaker genoemd de laatste maanden, maar deze competitie is echt doldwaas! De kans is groot dat echt op de allerlaatste speeldag pas bekend wordt wie kampioen wordt en wie nacompetitie voor promotie/degradatie gaat spelen. We houden deze competitie dan ook goed in de gaten de laatste weken.!

Ook dit weekend staat er een mooie derby op het programma: Diepenveen, dat nog steeds kans maakt op het kampioenschap maar zelfs ook nog kans maakt te moeten gaan strijden voor lijfsbehoud, ontmoet Sportclub Overwetering. De mannen uit Olst zullen alles op alles zetten om de onderste regionen te verlaten.

Zaterdag 13 mei | 19.15 uur
VV Diepenveen – Sportclub Overwetering

Zondag 14 mei | 14.00 uur
SV Colmschate’33 – Sportclub Markelo
ABS – Wijhe’92
VV Beekbergen – Turkse kracht

4e klasse
VV Activia mag, na een maand niet gespeeld te hebben, eindelijk weer de wei in. Voor de ploeg van trainer van Dellen valt er niets meer te halen en dus zal het seizoen rustig uitgespeeld worden.

In de andere 4e klasse zijn 2 wedstrijden verzet: de beide Deventer ploegen die wekelijks met een enorm spelerstekort zitten, hebben hun wedstrijd uit weten te stellen naar een doordeweekse dag.

DVV Sallandia speelt wel en maakt bij winst op medeconcurrent SDOL nog kans op een periode !

14.00 uur
VV Activia – Orderbos
VV Lettele – SV Heeten
DVV Sallandia – SDOL

Dinsdag 16 mei om 20.00 uur: VV Raalte – VV De Gazelle
Woensdag 17 mei om 20.00 uur: Haarle – DVV IJsselstreek

5e klasse
Voor DVV Go-Ahead een mooie krachtmeting: zondag moet het zich meten met Voorst en beide ploegen zijn nog in de race voor een periodetitel..

14.00 uur
VV Voorst – DVV Go-Ahead
SV Epse – Vilsteren
Wissel – Sc Wesepe
Vilsteren – CCW’16
SV Terwolde – Emst
SV Zwolle – DVV Davo

Vorig artikelDe rood-gele column van Edwin Lugt – week 19
Volgend artikelKrankzinnig wedstrijdverloop in Goor
Wouter Hulsegge
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.