De Gazelle heeft in en tegen Heeten met 3-0 verloren van een veel ontspannener spelend Heeten. In het eerste kwartier legde De Gazelle uitstekend voetbal op het zonovergoten kunstgrasveld van Heeten neer en had het een voorsprong moeten nemen.

Eén op één tegen de doelman wist Sven echter niet te scoren. Ook hierna kreeg De Gazelle nog een mogelijkheid op voorsprong te komen maar stond de doelman van Heeten voor de tweede keer Deventer succes in de weg.

Nadat Heeten, na een vlotte aanval, het wel lukte om in de 16e minuut op voorsprong te komen, verdween het geloof bij de Rood Zwarte brigade van de Rielerenk als sneeuw voor de zon. Het team liep zonder geloof in eigen kunnen achter de tegenstander aan en Heeten kon naar hartenlust soms oogstrelend combinatiespel laten zien.

Dat er slechts twee doelpunten werden toegevoegd aan het totaal mag een klein wondertje heten. Deze werden gemaakt in de 30e minuut door Tim Schoorlemmer en in de 42e minuut door Arno Hendriks. Tussendoor kreeg, hoe zwak De Gazelle dan ook mocht spelen, 2 uitstekende kansen die door zwak inschieten een makkelijke prooi werden voor de doelman van Heeten.

In de 2e helft, na wat wisselingen aan de kant van Heeten en wat omzettingen aan De Gazellekant, was de partij meer in evenwicht. Een duidelijk verhaal in de rust van de trainer had ook een positieve uitwerking op de spelers van De Gazelle.

Een paar halve en hele mogelijkheden waren helaas niet besteed aan de voorwaartsen aan Deventer kant. Of de doelman stond een treffer in de weg of de trekker werd niet overtuigend genoeg overgehaald. De ruststand van 3-0 werd uiteindelijk ook de eindstand omdat ook Heeten verzuimde de verkregen kansen te benutten.

Rest te vermelden dat het een zeer sportieve wedstrijd was gespeeld onder leiding van scheidsrechter A. Reusink die een uitstekende wedstrijd floot.