De Gazelle heeft zondag een 1-0 nederlaag geleden tegen koploper Groen Wit ’62 uit Apeldoorn. Groen Wit ’62 een technisch vaardig team dat ongetwijfeld kampioen gaat worden.

Teamspirit, vechtlust en inzet zorgden ervoor dat het tot de 10e minuut in de 2e helft duurde voordat Groen Wit via Jordy Stouten de score opende. Hoewel Groen Wit de bovenliggende partij was in de 1e helft kreeg de Gazelle zelf ook 2 prachtige kansen via Bobby en Niels. Daartegenover stond een aantal geweldige reddingen van doelman Wout van Benthem die een prima wedstrijd keepte aan Deventer zijde.

Nadat de score was geopend door Groen Wit ging de Gazelle opportunistischer spelen. Onder het motto alle ballen op Niels, met erom heen veel beweging, werd Groen Wit op eigen helft teruggedrongen. Het kleine beetje geluk om te scoren ontbrak ook toen Jimmy de bal over de doelman van Groen Wit kopte, maar de bal van de lijn werd gehaald door een verdediger.

Ondanks de nederlaag was het absoluut geen verloren middag aldus scheidend trainer Joost ter Stege. “Ik heb een strijdbaar de Gazelle gezien”. Volgende week wacht een volgende opponent uit Apeldoorn, dan komt TKA op bezoek in Deventer op de Rielerenk.