De Gazelle 1 heeft gisteren een 1-0 nederlaag geleden tegen Haarle. De zwaar gehavende selectie van trainer Harleman, maar liefst zeven potentiële basisspelers ontbraken vanwege blessures of andere verplichtingen, heeft de huid zo duur als mogelijk verkocht.

Met dank aan het zaterdagteam, waarvan vier spelers bereid waren om het 1e uit de brand te helpen, kon de trainer uiteindelijk over veertien spelers beschikken. Vanaf minuut één werd er gestreden voor elke centimeter en gingen de spelers voor elkaar door het vuur. Koploper Haarle was maar met één doel naar Deventer afgereisd en dat was om de drie punten mee naar huis te nemen.

Grote sta-in-de-weg was, naast de vastberadenheid van alle spelers, de doelman van De Gazelle. Of zoals het na afloop verwoord werd door een aantal supporters; Wouter krijgt een dikke vette 10. Voor de spitsen van Haarle was het om radeloos van te worden met welke onwaarschijnlijke reflexen Wout het doel schoon wist te houden.

In de 62e minuut was de doelman echter ook kansloos na een goed opgezette aanval van Haarle waarbij Daan Hobert de score kon openen. Toen twee minuten later de bal terecht op de stip ging, na een overtreding van Patrick op een aanvaller van Haarle, dreigde even alle spanning uit de wedstrijd te verdwijnen. Geïmponeerd door een fantastische keeper tegenover zich, schoot de aanvoerder van Haarle de bal via de lat over het doel. Hoewel De Gazelle bleef hopen en strijden voor een beter resultaat, was het Haarle dat de kansen bleef missen.

Al met al een terechte overwinning voor Haarle in een sportieve wedstrijd die uitstekend werd geleid door scheidsrechter te Nijenhuis uit Borne. Voor het team van De Gazelle alle lof en complimenten voor de fantastische inzet en bereidheid te knokken voor elkaar!