Het iClean voorbereidingstoernooi van SV Schalkhaar werd gisteren gespeeld onder prima weersomstandigheden, zeker voor de toeschouwers die waren afgereisd naar de Horsterhoek: in Schalkhaar was het gezelligheid troef. Voor de spelers was het warm, maar de drinkpauze halverwege de beide helften werd zeer in dank afgenomen.

Het iClean voorbereidingstoernooi stond voor SV Schalkhaar in het teken van voorstellen en bedanken van de sponsoren. De sponsorcommissie van SV Schalkhaar is erin geslaagd om iClean Carwash Deventer als sponsor van het inmiddels in regio bekende voorbereidingstoernooi van SV Schalkhaar te vinden.

Tevens een mooi moment om de nieuwe hoofdsponsor Wolters keuken en bad voor te stellen. Namens de sponsorcommissie van SV Schalkhaar sprak Gerard Groot Koerkamp de heer Rob Grolleman van iClean Carwash toe en werden Geert en Astrid Wolters van hoofdsponsor Wolters keuken en bad letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Uit handen van aanvoerder Jason Westerkamp ontvingen ze een mooi ingelijst shirt met sponsornaam.

Uiteraard werd er ook nog gevoetbald onder leiding van de Deventer Scheidsrechters Vereniging. De eerste wedstrijd van het toernooi tussen VV Diepenveen en SC Deventer eindigde in een ietwat geflatteerde overwinning (5-0) voor VV Diepenveen. De tweede wedstrijd tussen SV Schalkhaar en SV Heeten eindigde in een overwinning (3-0) voor SV Schalkhaar.

Zondag 27 augustus wordt er opnieuw afgetrapt op de Horsterhoek; dan spelen om 13.00 uur SV Heeten tegen SC Deventer en om 15.00 uur SV Schalkhaar tegen VV Diepenveen. U bent ook dan weer van harte welkom

Vorig artikelWeer veel zondagen voor Go Ahead Eagles komend seizoen