SV Schalkhaar is na zondag de trotse koploper in de tweede Klasse J en dat blijft voorlopig zo. Met drie overtuigende overwinningen laat het team van Marcel Geestman zien wat het dit seizoen van plan lijkt te zijn. SV Schalkhaar is momenteel de enige ploeg zonder puntenverlies. Alleen de opgedragen corona maatregelen lijken (voorlopig) roet in het eten te gooien. Hoe en op welke wijze deze competitie uitgespeeld gaat worden is ons allen onbekend.

Afgelopen zondag in Hengelo, waar SV Schalkhaar op bezoek was bij BWO, waren vier doelpunten ruim voldoende om drie punten mee te nemen naar Schalkhaar. SV Schalkhaar moest het doen zonder de afwezige Michiel Hullegie en zijn plek in het hart van de defensie werd ingenomen door Rokay Haafkens.

SV Schalkhaar steekt in een goede vorm en het gevaar komt met name vanaf de zijkanten. De snelle en goed spelende Milan te Riele was goed voor twee doelpunten, terwijl de andere flankspeler Bjorn Duteweert, vorig seizoen nog spelend bij Helios, zijn eerste competitiedoelpunt liet aantekenen voor SV Schalkhaar. Het vierde doelpunt werd gemaakt door Koen Klosters, die zich in de zestien knap vrij speelde en met een bekeken schuiver de keeper van BWO het nakijken gaf.

Voorlopig even geen wedstrijden, helaas voor een ploeg in vorm. We zullen het er mee moeten doen, fit blijven en hopen over iets meer dan een maand weer te mogen spelen in competitieverband.

Viaclubcorrespondent SV Schalkhaar
Vorig artikelStrijdbaar GA Eagles naar een punt
Volgend artikelDe rood-gele column van Robert Heukels – week 42