Het contract van de hoofdtrainer van het 1e elftal zal niet worden verlengd. Marcel Geestman stond vanaf 1 februari 2018 voor de eerste selectie.

Geestman is, na zijn aanstelling in februari 2018, bezig aan zijn vijfde volledige seizoen als hoofdtrainer bij SV Schalkhaar. Met ingang van seizoen 2023/2024 gaat Geestman, in het dagelijks leven Coördinator Voetbalontwikkeling bij de KNVB, op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten SV Schalkhaar.

SV Schalkhaar beschikt ieder jaar over een volwaardige selectie met een goede mix van jong talent gecombineerd met een aantal ervaren krachten. De trainingsopkomst is hoog en de jeugd krijgt volop kansen zich onder Geestman te ontwikkelen. Geestman heeft getoond een goed gevoel voor de saamhorigheid binnen de vereniging te hebben. Zo was hij altijd bereid om extra trainingen en voetbalclinics te verzorgen voor de jeugd. Ook voor corona-veilige trainingen voor de lagere seniorenteams draaide Geestman zijn hand niet om. Zo heeft ook SV Schalkhaar 12 afgelopen seizoen ervaren hoe het is om training te krijgen van de ervaren hoofdtrainer. Voor de Technische Commissie en het bestuur van SV Schalkhaar meer dan genoeg argumenten om Geestman te bedanken voor de geleverde inspanningen.

SV Schalkhaar bedankt Marcel Geestman en wensen hem succes voor in de toekomst.

Vorig artikelDe rood-gele column van Edwin Lugt – week 46
Volgend artikelVoorbeschouwing amateurvoetbal 19 en 20 november