Helios zet in op jeugdontwikkeling en heeft daarom de samenwerking met trainer Harry Decheiver verlengd.

SV Helios heeft de ambitie zo hoog mogelijk te spelen in de zaterdagcompetitie en wil dit doen met zelf opgeleide jeugdspelers. Dit zorgt voor binding binnen onze club en de unieke gezellige sfeer binnen Helios. Een sleutelpositie hierin hebben de trainers, die spelers kunnen ontwikkelen en beter maken.

Helios is dan ook verheugd dat we onze succesvolle samenwerking met hoofdtrainer Harry Decheiver met 3 jaar hebben verlengd. Harry heeft bewezen spelers aantoonbaar beter te kunnen maken en daarnaast succesvolle resultaten behaald met het eerste elftal. Er is veel jong talent in de JO 19-1 dat 4de divisie speelt en Harry heeft oog voor de veel jonge talentvolle spelers om die beter te maken en in te passen in het eerste team.

Daarnaast heeft het met Fabian Put en Mike Gerritsen 2 spelers van het eerste die de 2 hoogste jeugdselecties trainen en in de zelfde lijn werken aan de ontwikkeling van spelers. Ook het 2de zaterdagteam zit vol jong talent en wordt getraind door de ervaren Marco Waslander om klaar gestoomd te worden voor de eerste selectie.

We zijn dan ook trots op onze trainersstaf bij Helios en de vele jonge talenten. In combinatie met de ervaren teruggekeerde spelers als Glenn Kobussen, Sander Krijns en Dennis Hettinga zien we het niveau stijgen en de toekomst zonnig in.

Bronclubcorrespondent SV Helios
Vorig artikelSlordig Helios wint van RDC
Volgend artikelPak op de broek voor Sportclub Deventer