Ook in deze voetballoze periode zitten de technische commissie en stafleden van het eerste niet stil. Er moet een selectie worden samengesteld die aankomend seizoen de strijd in de 3e klasse aan kan gaan. Dit jaar gaat dat even wat lastiger dan normaal want alle communicatie moet via app, telefonisch of videogesprek. Een mooie opsteker is het dan ook dat steunpilaren Kevin Manenschijn en Rick Janssen beide hebben aangegeven door te zullen gaan met selectievoetbal.

Een eerste elftal zonder Rick is haast ondenkbaar want hij speelt al sinds 2008(!) in de selectie. Hij geeft te kennen nog erg gemotiveerd te zijn en ook wil hij graag fit blijven. Omdat de competitie vroegtijdig stilgelegd werd wil hij nog niet stoppen met selectievoetbal. Tevens wil hij volgend seizoen de bijzondere mijlpaal van 250 officiële wedstrijden in het eerste elftal gaan bereiken.

Kevin kwam in 2017 over van Schalkhaar en hij gaat voor zijn vierde seizoen in het geel-zwart. Hij geeft aan graag mee te willen helpen aan een goede basis voor de toekomst, zodat de ervaren jongens straks met een gerust hart afscheid kunnen nemen en het stokje kunnen overdragen aan de jonge generatie. Kevin wil de jonge spelers onder zijn hoede nemen en bijdragen aan de groei van deze spelers.

Technisch manager Edward Patty en hoofdtrainer Rowdy van der Hoop zijn hier uiteraard zeer content mee. “Volgend seizoen missen we door het vertrek van Jarmo natuurlijk al een heel ervaren speler en is het mooi dat deze routiniers aanblijven. Zij kunnen de talentvolle jongens dan mooi bij de hand nemen en ze sneller laten door-ontwikkelen in het senioren voetbal.”