Sallandia heeft deze zondag opnieuw drie punten weten te pakken in de vijfde klasse. Waar het vorig seizoen allemaal zo lastig ging, deelt de ploeg van de Zandweerd nu de eerste plek. Op bezoek bij SV Wissel werd er overtuigend gewonnen. Trainer Lorenzo Bink blikt terug op deze wedstrijd.

Een wedstrijd wat aan onze kant de eerste 30 minuten niet erg best was. Gelukkig hebben wij achterin een nieuwe rots in de branding (Milan Makel) die aardig wat kansen onschadelijk heeft kunnen maken. Keeper Jordy Bourgonje heeft ook de noodzakelijke reddingen kunnen verrichten. Maar toch kwam Wissel op een, naar mijn mening, verdiende voorsprong na ongeveer 20 minuten 1-0.

Na wat omzettingen kwamen we wat beter in de wedstrijd. Vlak voor de theepauze mooie actie van Marco van Meeteren die Tim Hekkert weet te vinden 1-1. Tweede helft eerste kwartier zelfde spelbeeld en rommelig aan onze kant. Jordy redt ons van een 2-1 achterstand waarna we weer geloof krijgen en gaan beter spelen. Wissel toegepast: Dyon Makel (15 jaar) gewisseld die overigens een prima wedstrijd heeft gespeeld voor Nayaro Wittenberg (15 jaar). Marco van Meeteren scoort voor ons 1-2 met een prima vrije trap. 3 minuten later opnieuw Van Meeteren er langs en scoorde een goed meelopende Nayaro Wittenberg 1-3 voor ons. De bevrijdende goal. Met nog 8 min op de klok.

Echter was Sallandia nog niet klaar. Vlak voor tijd maakte Kadir Suzen op een fraaie manier 1-4 met de kop. Gezien de wedstrijd heeft de meest gelukkige ploeg gewonnen.”