SV Epse heeft gisteren de thuiswedstrijd tegen CCW’16 verloren. Na een uur spelen stond de ploeg van Harleman nog op voorsprong, maar in het laatste halfuur ging de gehavende ploeg kopje onder.

In de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht van de ploeg uit Epse. Het kwam al vroeg op voorsprong door een treffer van Stef van Brussel. Hij gaf de bal het laatste zetje voor de doellijn nadat Rida Ammi de keeper had gepasseerd met een leep boogballetje. CCW deed ook van zich spreken en raakte in de eerste helft zowel de paal als de lat.

Epse verzuimde vlak voor de rust de voorsprong te vergroten. Lars Otten kon op de rechterflank opstomen en bediende de meegelopen Ammi op maat. Ammi schoot echter geheel vrij én voor open doel hoog over. Een polletje? “Ik denk het” zei Ammi achteraf.

Vlak na rust was het weer Ammi die oog in oog verscheen met de doelman van CCW. Hij promoveerde een prachtige pass van Mike Kaspers niet tot assist door de bal te ver voor zich uit te spelen. CCW kreeg naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer overwicht en de kansen stapelden zich op. Epse maakte in de hitte een uitgebluste indruk.

CCW rook zijn kans en verhoogde de druk. Daartegen was Epse niet bestand. Na een uur spelen was het Epser verzet gebroken. CCW kwam op gelijke hoogte en daarna was het wachten op meer Wilpse treffers. Die kwamen er ook waardoor er uiteindelijk 1-4 op het scorebord stond.

Voor jeugdspeler (17) Robin Menop was het een heugelijke dag. Hij mocht vandaag debuteren. Komende zondag speelt Epse uit tegen V en L. Aanvang 14.00 uur.