CCW’16 heeft op deze laatste speelronde zeker zijn sportieve plicht gedaan en een geweldig seizoen afgesloten met een 4-1 overwinning bij Go-Ahead.

Voor Go-Ahead stond er ook nog wat op het spel, want bij een overwinning was het zeker van de 3e periode. Voetballend kwam het echter bij lange na niet zover, zeker het eerste uur was CCW’16 de bovenliggende partij. Het kwam op een ruime 4-0 voorsprong en goals kwamen tot stand door Bart Keurhorst na een assist van Ruben de Haan (0-1), Freek Velthorst na een assist van Laurens van de Werf (0-2), Tijn de Haan met een bal uit de kluts (0-3) en de 0-4 door wederom Freek Velthorst uit wederom assist Laurens van de Werf.

Een kwartier voor tijd kon Go-Ahead iets terug doen: het was Emre Baram die de eer kon redden voor Go-Ahead, maar stond er aan het eind van de wedstrijd een duidelijke 1-4 op het bord. Toen echter de uitslagen van de andere velden binnensijpelden, bleek dat met name Terwolde zich verslikt had vanmiddag en Go-Ahead toch de 3e periode van CCW’16 kon overnemen.

Enkele minuten voor het einde kon dan ook afscheid worden genomen van laatste man Bart Smit, die zich verder helemaal gaat toeleggen op z’n trainerscarrière en dat gaat doen binnen de jeugdacademie van Go Ahead Eagles. Voor CCW’16 een absoluut gemis, maar wij wensen Bart daarin natuurlijk heel veel succes en zien hem hopelijk in de toekomst nog eens terug als hoofdtrainer.

CCW’16 sluit dit seizoen af met een geweldig kampioenschap, met uiteindelijk negen punten voorsprong op naaste belager Voorst en het kan met deze jonge ploeg uitzien naar een leerzaam jaar in de 4e klasse.

Bronclubcorrespondent CCW'16
Vorig artikelVoorwaarts periodekampioen na winst op Columbia
Volgend artikelDeventer Voetbal Spelerscarrousel 2023/2024