Afgelopen zondag stond ook voor Sallandia haar eerste competitiewedstrijd op het programma. Thuis ontvingen de geel-zwarten Epse!

Sallandia begon sterk aan de wedstrijd en wist bijna de gehele wedstrijd te domineren. Al in de 5e minuut wist Sallandia te scoren, enkel werd dit doelpunt afgekeurd. Epse was gewaarschuwd dat het een zware middag kon gaan worden. Hierna volgde wat kansen over en weer.

In minuut 26 een mooi voorzet wat er voor Sallandia zo in vloog 1-0. Na dit doelpunt namen de Deventenaren weer heft in handen wat voor rust tot een terechte 2-0 leidde.

Tweede helft hetzelfde spelbeeld; weer tal van kansen voor Sallandia. Maar het was Epse die als eerste uit een corner wist te scoren en de 2-1 op het scorebord zette. Sallandia was het spel even kwijt, maar wist na een paar minuten toch weer orde op zaken gesteld met 3-1 en enkel minuten daarna 4-1.

Echter weer corner waar de gasten uit Epse weer een doelpunt uit maken. Gezien de wedstrijd en kansen terechte winnaar Sallandia. Doelpuntmakers Sallandia: Tim Hekkert Marco van Meeteren 2× en Rick Wolvenne.