Marc Mölder zal ook volgend seizoen (2020-’21) de hoofdtrainer van SV Terwolde zijn, zo maakte de clubleiding bekend.

Mölder startte ooit als jeugdtrainer bij Voorwaarts en kende in Hattem zijn eerste functie als hoofdtrainer. Na de promotie streek hij neer bij 3e-klasser KCVO die hij van de 4e naar de 3e klasse loodste. Met Markelo ging het juist andersom waarna Mölder drie jaar V en L coachte.

In 2016 was hij één jaartje verantwoordelijk voor het eerste van Loenermark waarna hij weer terug bij Voorwaarts de jeugd onder zijn hoede nam. Totdat SV Terwolde aanklopt waar hij dit seizoen zijn eerste seizoen meemaakte in de 5e-klasse. Na de 0-5 overwinning afgelopen zondag maakte het bestuur van SV Terwolde bekend dat de samenwerking nóg een seizoen verlengd is.

Mölder is in bezit van het diploma UEFA A / TC1. Zowel de club SV Terwolde als trainer zien nog volop groeimogelijkheden voor de jonge selectie van de dorpsclub. SV Terwolde toonde zich zeer content met de verlenging van één jaar met de huidige trainer. De club staat momenteel op een 10e plek met 10 punten uit de negen gespeelde duels

Vorig artikelSpeelschema Deventer Voetbal Cup
Volgend artikelRestant FC RDC vs. SV Harskamp op 21 december
Erik is ruim 50 jaar geleden geboren in Deventer en is besmet geraakt met Go Ahead Eagles virus in het thuisduel in 1978 tegen FC Amsterdam. Momenteel is Erik Internationaal Key Accountmanager bij een Amerikaans bedrijf. Daarnaast vervult Erik vele vrijwilligerstaken, onder meer bij Salland1, FC RDC en natuurlijk bij Deventer Voetbal!