Hans van der Hoop heeft vanavond aan de spelersgroep en technische staf ABS 1 laten weten aan het einde van het seizoen te vertrekken. Van der Hoop is dan 3 seizoenen aan de dorpsclub verbonden geweest en promoveerde in zijn eerste jaar direct naar de 3e klasse.

Hans van der Hoop: ”Ik heb de afgelopen drie seizoenen met veel plezier gewerkt bij deze mooie dorpsclub. Een enthousiaste spelersgroep en gedreven technische staf hebben ervoor gezorgd dat ik mij prima op mijn plek voel. Doelstelling bij mijn komst was van ABS een stabiele 3e klasser te worden. Door de promotie naar de 3e klasse is de eerste stap genomen en ik zal er in samenwerking met de spelersgroep alles aan doen af te sluiten met handhaving. Een club als ABS hoort naar mijn mening op dat niveau thuis”.

Over de toekomst is Van der Hoop, nu 30 jaar actief als hoofdtrainer, benieuwd welke nieuwe uitdaging er op zijn pad komt: “Ik wacht rustig af vanuit welke hoek er interesse komt. Voorkeur voor de zaterdag of zondag heb ik niet. Belangrijk is dat een club ambitie toont, waardoor ik de uitdaging aan kan gaan met elkaar iets moois proberen neer te zetten. De afgelopen jaren bij Schalkhaar, Wijhe ’92 en ABS hebben veel plezier en voldoening gegev

Vorig artikelGo Ahead Eagles met minimale inspanning naar volgende ronde KNVB beker [UPDATE: Fotoserie Henny Meyerink]
Volgend artikelAdelaarsoog op Fortuna thuis