Donderdag 11 november 2021 verwelkomt FC RDC Kees van Wonderen hun clubhuis. In een clubavond, georganiseerd door ‘De Vrienden van FC RDC’.

De succestrainer van GA Eagles, die de Deventer trots afgelopen seizoen naar de Eredivisie wist te leiden, komt deze avond zijn ervaringen en trainersvisie met ons delen. Natuurlijk heeft u zelf ook de gelegenheid om deze avond uw vragen aan hem te  stellen.

Ook Eric Whittie is deze avond van de partij. Onder zijn leiding bouwt GA Eagles aan een vernieuwde jeugdopleiding en moet GA Eagles weer een kweekvijver van jonge talenten worden.

De avond staat onder leiding van Erik van Luttikhuizen, hij zal onze gasten introduceren en interviewen. Tevens zal Erik u als bezoeker de gelegenheid bieden om uw prangende vragen aan de beide heren te stellen.

Beeld uit FC RDC vs. vv Gorssel op Sportpark Borgele (foto: Erik van Luttikhuizen)
foto: Erik van Luttikhuizen

De inloop start om 19.30 uur, waarna het officiële deel om 20.00 uur zal beginnen en naar verwachting rond 22.00 uur eindigen. De entree is gratis. Om een goed beeld van het aantal bezoekers te krijgen, verzoeken wij u om ons uiterlijk 1 november een mailtje te sturen indien u aanwezig wilt zijn. Graag mailen naar: vrienden@fcrdc.nl

‘De vrienden van FC RDC’ is een stichting met als belangrijkste doel: het ondersteunen van FC RDC in de ruimste zin van het woord. Ze volgen het bestuursbeleid waarbij de nadruk ligt op stimulering van de jeugdafdeling, bevordering van prestatievoetbal en tevens ondersteuning van onze damesafdeling. Traditionele evenementen, zoals Thomasvaer en Pieternel, de stampottraining, het Sinterklaasfeest en de Snertloop vinden wij belangrijk en de stichting wil deze evenementen in stand houden.

De Stichting kijkt uit naar uw aanwezigheid, graag tot de 11e november !

Vorig artikelAdelaarsoog op Cambuur uit
Volgend artikelGo Ahead Eagles lijdt zware nederlaag in Leeuwarden