Een gretig FC RDC heeft de goede lijn die na de winterstop is ingezet wederom bekroond met een overwinning. 9 Van de laatste 11 wedstrijden werden omgezet in winst.

Voor rust was het bij vlagen flitsend wat resulteerde in veel dreiging voor de goal van Terborg. Een prachtige aanval met dito voorzet van Ronel werd keurig afgerond door Martijn. De 2-0 kwam eveneens voort uit een prachtige aanval waarbij ditmaal de andere back Tycho de aangever was en Luuk kon laten scoren. De 3-0 vlak voor rust was een intikker van Luuk na uitstekend druk zetten van Kai.

Na de rust een mindere fase van RDC waarbij Jesse een strafschop keerde en waardoor we niet meer in de problemen kwamen. Het laatste half uur kwam er, mede door het inbrengen van Yde, Björn, Victor en Luca, weer meer energie in de ploeg wat resulteerde in de derde treffer van Luuk die de 4-0 betekende. Het slotakkoord was voor Victor die na een prachtige aanval over links en op aangeven van Luca de 5-0 kon binnenschieten.

Wederom blije gezichten en zelfs nog een hele kleine kans op nacompetitie. Dan moet FC RDC zelf de lastige uitwedstrijd tegen Sportclub Deventer winnen en Harfsen punten laten liggen bij Winterswijk. De 5e plek is in ieder geval al binnen en dat is een puike prestatie van de mannen van FC RDC.