Afgelopen weekend wist Diepenveen te winnen van Overwetering. De ploeg won thuis met 2-0. Fabian Metz speelde net als voorgaande weken een goede wedstrijd en scoorde de 2-0. Hij is deze week de Speler van de week.

Fabian is blij met zijn doelpunt. “Vooral omdat het een derby is, dan is een goaltje meepakken extra mooi.” De afgelopen weken verkeert Fabian in een goede vorm met sterke wedstrijden tegen KCVO en Turkse Kracht. “Niet alleen ik ben goed in vorm, maar het hele team.”

Niet getwijfeld
De zege op Overwetering was een belangrijke overwinning. “We hadden al lang niet meer van Overwetering gewonnen en voor het zelfvertrouwen van het team is een overwinning altijd goed,” aldus Fabian. “We hebben denk ik aardig goed de wedstrijd in eigen handen gehouden. De tegenpartij kreeg wel wat kansen, maar ik heb er geen moment aan getwijfeld dat we zouden winnen,” vertelt de middenvelder tevreden.

Diepenveen begon de wedstrijd met fel spel. “We hebben de hele week goed getraind en doordat het een derby is had iedereen er extra zin in.”

Wedstrijd afgelast
Volgende week gaat de competitie vanwege corona niet door, maar er staat wel een oefenwedstrijd op het programma voor Diepenveen. “Het is natuurlijk heel jammer dat de competitie is afgelast, maar er zijn nou even wat dingen belangrijker dan voetbal. Ik ben wel blij dat er een oefenwedstrijd komt, dan kunnen we toch lekker voetballen,” aldus Fabian.

11Teamsports
Vorig artikelGeen amateurvoetbal (A-categorie) komend weekend!
Volgend artikel11TEAMSPORTS – Deventer Voetbal topscorer – week 48
Arend Koldenhof werd 21 jaar geleden geboren in Deventer. Op dit moment volgt hij de opleiding Journalistiek op de Hogeschool Utrecht. Naast zijn opleiding is hij vrijwilliger bij Salland1 en Deventer Voetbal.