Afgelopen dinsdagavond speelde de talenten van Sallandia hun tweede wedstrijd in de poule met de O23. Dit in de Deventer Hanze Bedrijfsverzekering Cup, tegenstander was Epse.

Daar waar Sallandia de eerste wedstrijd vrijwel direct goed stond en veel kansen creëerde, was het eerste gedeelte van dit duel slordig. De jonge mannen hadden moeite om rust aan de bal te houden en oogde het gehaast. Er waren zeker gevaarlijke momenten, echter in de eindfase vonden ze onvoldoende de juiste oplossingen of waren te slordig in de afwerking.

Wat wel goed was om te zien, is dat er een goede beleving is in het team en geprobeerd wordt de coaching van de trainers om te zetten!
Toch komt Sallandia op 1-0 door een ragfijne pass van Robin Krebber op Burhan Kiran die heerlijk binnen schiet.

In de rust zijn er wat omzettingen en probeerde de staf van de thuisclub wat meer rust te krijgen in het spel van de enthousiaste jeugd. Dit lukte redelijk; Sallandia was de bovenliggende partij, wat dominanter en iets verder dan de piepjonge gasten uit Epse!

Met een uitblinkende Milan Mäkel in de laatste linie, geeft Sallandia niets weg en loopt het, door twee doelpunten van Jordy Molemans, uit naar een prima 3-0 overwinning.
Weer een lekkere pot voetbal gezien met heel veel jonge talenten on the pitch, die hebben laten zien nog heel veel ruimte te hebben om door te groeien en straks het voetbalgezicht te worden van Sallandia.