Sallandia heeft in het tweede competitieduel niet kunnen winnen. In en tegen Klarenbeek werd met 1-1 gelijkgespeeld.

Klarenbeek begon voortvarend aan de wedstrijd en was de bovenliggende partij. Door de manier van voetballen met veel positiewisselingen kreeg Sallandia het erg moeilijk en werd ver teruggedrongen.

Toch waren de grootste kansen in de 1e helft voor Sallandia. Shuremy Pisas werd goed de diepte in gestuurd, maar z’n inzet belandde op de paal. Vlak voor rust weer een uitval waar Pisas wederom op de keeper kon doorlopen, maar laatstgenoemde redde bekwaam.

Klarenbeek kwam tot schoten uit de 2e lijn waar doelman Minnes prima stond te keepen.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. Sallandia werkte heel hard, maar kwam nooit lekker in de wedstrijd. Toch kwam Pisas wederom 1 op1 met de keeper, maar een handje voorkwam het doelpunt voor Sallandia.

Na een uur dan toch de 0-1 door Jeremy van Krieken. Na deze treffer begon Klarenbeek aan te dringen en scoorden zij de 1-1. In de absolute slotfase was de grootste kans nog voor van Krieken, maar helaas werd er niet meer gescoord.

Gezien het spelbeeld mag je blij zijn met een punt. Gezien de kansen had er meer ingezeten. Volgende week het treffen met Voorst dat op dit moment nog puntloos is.