Go Ahead Eagles en dvv Go-Ahead gaan de handen ineenslaan voor een gezamenlijk complex. Het ‘Go-Ahead 1902’ project zal de thuishaven van de amateurtak worden, alsmede plaats gaan bieden voor alle trainingen en jeugdwedstrijden van de proftak.

Op de Facebookpagina van dvv Go-Ahead trof onze redactie een piepklein artikeltje aan voor een informatieavond vanuit hun werkgroep ‘Go Ahead 2022’. Deze meeting zal worden gehouden in de lounge van De Adelaarshorst en leden, ere-leden, leden van verdienste ouders van leden van de amateurclub worden uitgenodigd.

De werkgroep, het bestuur van Go-Ahead en het management van Go Ahead Eagles organiseren deze bijeenkomst om, naast de toekomst van de 118 jaar oude voetbalvereniging, ook de nieuwe plannen te bespreken. Op donderdag 1 oktober zal dat dan gebeuren aan de Vetkampstraat, men moet zich wel opgeven om deze informatieavond bij te kunnen wonen.

De samenwerking tussen dvv Go-Ahead en Go Ahead Eagles is in de afgelopen jaren geïntensiveerd en vanuit die samenwerking heeft men het doel gesteld om een gezamenlijk sportcomplex te gaan bewerkstelligen. Het ‘Go-Ahead 1902’ complex gaat de thuisbasis worden van dvv Go-Ahead en Go Ahead Eagles zal er alle trainingen afwerken, alsmede alle thuisduels van de jeugdafdeling van de profclub.

Het is algemeen bekend dat Go Ahead Eagles graag vaart maakt met het uitbreiden van De Adelaarshorst om meer inkomsten te kunnen genereren. De IJsseltribune zal dan vervangen moeten worden door een hogere versie, waardoor er meer bezoekers kunnen worden verwelkomt. Maar ook meer faciliteiten kunnen dan worden geherbergd die ook weer inkomsten zullen genereren. Echter omhoog bouwen betekend ook naar achteren. Achter de huidige IJsseltribune ligt het trainingsveld van de profclub die dan moet wijken. Vandaar de plannen van Go Ahead Eagles om een nieuw trainingscomplex te zoeken en de amateurtak was een logische optie.

Op de bijeenkomst op 1 oktober wil men de nieuwsgierigen gaan informeren hoe de plannen er tot op heden uitzien.

Nieuwsbericht Facebook pagina dvv Go-Ahead