Zondag 29 augustus en de laatste oefenwedstrijd voor de mannen van DVV Go Ahead staat op het programma. De tegenstander op de Rielerenk is buurman Davo.

De beginfase is voor Davo, dat vanuit de counter een aantal grote kansen krijgt. Na een kwartier wordt er op de lat gekopt. DVV Go Ahead begint na de eerste fase eindelijk een beetje in de wedstrijd te komen. Door vroeg druk te zetten, komt Davo moeilijk aan spel. Echter is het Davo dat in deze fase de 0-1 maakt: een bekeken stift over de keeper zorgt voor de voorsprong.

Go Ahead besluit de wedstrijd niet zomaar op te geven en behoudt veel controle over de eerste helft, en met succes: Wieger Heerts zet goed druk op de helft van de tegenstander en verovert de bal, geeft deze mee aan Diyar Günesli die zich behendig langs een aantal tegenstanders dribbelt en de bal beheerst langs de doelman van Davo schuift, 1-1.

De tweede helft begint niet veel anders, DVV Go Ahead zet vroeg druk en Davo zakt juist enorm uit. Kansen zijn er over en weer.

Na ongeveer een uur voetballen komt de bal via Mischa Nijman aan de linkerkant bij Sidar Günesli terecht, hij maakt een mooie schijnbeweging naar binnen en met een verwoestend schot in de korte hoek zet hij DVV Go Ahead op een 2-1 voorsprong.

De laatste fase is vooral voor Davo dat op zoek is naar de gelijkmaker, maar DVV Go Ahead houdt stand en dus eindigt de wedstrijd in 2-1. Volgende week begint de beker en staat de wedstrijd in én tegen Heeten op het programma.