Davo heeft maandag tegen het sympathieke Sportlust Vroomshoop een 3-0 nederlaag geleden. Trainer Resit Schuurman miste door blessures, vakantie en schorsingen maar liefst 5 spelers.

Onder de stralende zon kwam Davo moeilijk op gang. In de eerste minuten had de thuisclub al een 2-tal goede kansen. Namens Davo kreeg Wesley Willems de eerste kans, maar blijkbaar schrok hij dat de bal ineens voor zijn voeten kwam. De aanvalsdrang van Sportlust Vroomshoop werd veel beter, maar eigenlijk kwam Davo niet of nauwelijks in de problemen. Toch wist Sportlust Vroomshoop na ruim een half uur te scoren: 1-0. Op dat moment onnodig.

Na de rust wist Sportlust Vroomshoop te snel uit een kopbal de 2-0 te scoren. Een zelfde soort goal voor de thuisploeg viel een kwartier voor tijd. Voorzet, kopbal, doelpunt: 3-0. Davo wist daar een prachtig schot van Ilyas Yurukel tegenover te stellen (net geen doelpunt). In de slotfase had Sportlust Vroomshoop nog een paar kansen, maar het bleef bij 3-0.