Vandaag stond er weer een belangrijke wedstrijd voor Davo op het programma en wel tegen een directe concurrent: Broekland. Na de nederlaag van vorige week tegen Nieuw Heeten was een goed resultaat toch wel zeer wenselijk. De ploeg van trainer Resit Schuurman verscheen mede door corona weer niet compleet aan de wedstrijd. Toch mag Davo met het resultaat in Broekland tevreden zijn; het werd 2-2.

In de 5e minuut de eerste kleine kans voor Davo door een kopbal van Ronald Boudewijnse. De wedstrijd golfde in de beginfase over en weer, maar Davo wist toch het eerst doel te treffen. In de 17e minuut rondde Akila Waragoda een prima aanval van Davo af : 0-1. Broekland zette vervolgens meer aan en had pech toen een schot na bijna een half uur op de paal belandde. In de 35e minuut dan toch de gelijkmaker. Uit een corner werd ingekopt : 1-1. Davo was het toen even kwijt en Broekland had volop kansen om op voorsprong te komen. Eerst bovenkant lat, een 100% kans naast geschoten en Davo doelman Raymond van Emmerik die een goede redding verrichtte.

Na de rust de eerste kans voor door Davo. Een hard schot van Mohammed Ghoudane werd gekeerd. Broekland had toch wel een overwicht en dat leidde in de 61e minuut tot de 2-1. De teleurstelling was er, maar Davo gaf niet op. In de 75e minuut schoot Mitchell Pinkster net naast. Mazzel had Davo toen in de 81e minuut een schot van Broekland van  de lijn werd gehaald. De slotfase was open en spannened. Ahmet Izci wist in de 86e minuut Davo naar 2-2 te schieten door erg goed door te zetten. In de extra tijd bleef de wedstrijd open. Akila Waragoda had Davo naar de winst kunnen schieten, maar hij miste voor open doel. Aan de andere kant moest Davo keeper Raymond van Emmerik zijn kunsten vertonen. Het bleef bij 2-2. Goed voor het moraal van de ploeg. Volgende week wacht eindelijk na 3,5 maand weer een thuiswedstrijd en wel tegen Haarle.