ABS heeft vanmiddag gelijk gespeeld tegen Warnsveldse Boys. Het team kwam halverwege de 2e helft onverdiend op een 0-2 achterstand, maar wist door een uitstekende wedstrijdmentaliteit en prima voetbal in blessuretijd naast de gasten uit Warnsveld te komen.

De start van de wedstrijd was in handen van de uitploeg. Zonder tot uitgespeelde kansen moest ABS terug, maar kwam het toch op achterstand doordat de eerste de beste kans doel trof (0-1). ABS richtte zich, kreeg via o.a. Wessel Nikkels, Michiel ten Dam kansen alleen voor de doelman, echter het vizier stond niet op scherp. Ook Mark Boschloo trof nog de paal, waardoor ABS in de rust geen loon naar werken kreeg.

Na de rust nam ABS het initiatief nadrukkelijk in handen, al werd het offensief opnieuw niet uitgedrukt in doelpunten. In de 73e minuut een enorme domper voor ABS wanneer Jarvin de Haan zijn 2e doelpunt van de wedstrijd maakt en de wedstrijd beslist lijkt.

ABS toont enorme veerkracht en weet in de 79e min. de aansluitingstreffer te maken via Wessel Nikkels, die voorbereidend werk van Paul Roetert fraai afrondt. In de 90e minuut weet Paul Roetert een fraaie kans niet af te ronden, maar het is in de 92e minuut invaller Martijn Stegink die youngster Daan Anneveld in de gelegenheid brengt de verdiende 2-2 op het scorebord te brengen.

Een leuke, aantrekkelijke wedstrijd waarin ABS goed voetbal combineerde met een enorme drive tegen Warnsveldse Boys dat gerekend wordt tot een van de topploegen in de 3e klasse D.