ABS speelde afgelopen zondag bij Nieuw Heeten uit. De thuiswedstrijd werd gewonnen met 2-1 echter waren de verschillen klein. Ook haalt Nieuw Heeten in de thuiswedstrijden redelijke resultaten waardoor ABS gewaarschuwd was.

De eerste minuten van de wedstrijd begint ABS voortvarend. Binnen vijf minuten ligt de bal al in de goal. Uit een aanval via de rechterkant komt de bal bij Paul Roetert die de bal goed binnenschiet. Een heerlijke start van de wedstrijd die in de 11e minuut nog beter wordt. Een voorzet van Paul Roetert wordt binnengekopt door Wessel Nikkels en de 0-2 staat op het scorebord.

ABS blijft de bovenliggende partij en probeert de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Er zijn ook wel een aantal kansen voor de 0-3, maar onder ander Paul Roetert en Thijs Hovenkamp komen niet tot scoren. Nieuw Heeten wordt niet gevaarlijk en de ruststand is 0-2.

In de tweede helft is het spelbeeld hetzelfde. ABS blijft de bovenliggende partij, maar komt niet tot echt grote kansen. Een goede vrije trap van Paul Roetert wordt gepakt en er zijn nog een aantal schoten uit de tweede lijn. Ongeveer een kwartier voor tijd maakt de ingevallen Daniel Klijn Velderman de 0-3 en is de wedstrijd definitief gespeeld.

Er is nog een geweldige aanval met een afgekeurde goal van Raaven Lucas, maar verder is er weinig te beleven. ABS wint dik verdiend van Nieuw Heeten en staat nu op de vijfde plek.

De competitie is echter nog lang niet gespeeld en er komen nog een aantal interessante wedstrijden aan. Komende zondag speelt ABS thuis tegen Enter. Aanvang 14:00 uur.