SV Schalkhaar begon niet al te best aan dit seizoen in de 2e klasse I. Maar langzamerhand keren er meer en meer spelers terug van lange blessures en lijkt de ploeg van Marcel Geestman de weg omhoog te hebben gevonden. Vooral doelman Jesper Lukassen is wekelijks een stabiele factor die er zondag tegen FC Suryoye voor zorgde dat zijn ploeg de nul hield. Hierdoor konden er weer drie punten bijgeschreven worden. Jesper is onze Speler van de Week!

  • Jullie wonnen afgelopen zondag met 1-0 van FC Suryoye, je hield wederom de 0. Hoe verliep de wedstrijd voor jou? De wedstrijd ging eigenlijk erg gelijk op met mogelijkheden voor beide ploegen maar waarin wij gelukkig met 1-0 wisten te winnen. Voor mij verliep de wedstrijd prima waarin ik een aantal keer belangrijk heb kunnen zijn voor de ploeg. Maar het belangrijkste is dat we 3 punten gepakt hebben en dan is het ook fijn dat we nu voor de tweede week achter elkaar de 0 houden.
  • Het seizoen is lastig begonnen, veel blessures teisteren de selectie, maar de laatste tijd lijken jullie de draad op te pakken. Wat is volgens jou de voornaamste reden dat er nu wel gewonnen wordt? Ik denk niet zozeer dat er een voornaamste reden is waarom we nu wel winnen. Ondanks dat we zo laag staan op de ranglijst is er geen enkele wedstrijd waarin we helemaal weggespeeld zijn, alleen lijkt het er nu op dat het wel onze kant op valt ipv die van de tegenstander. 
  • Wat is de doelstelling van SV Schalkhaar? Voor dit seizoen en voor de toekomst? De doelstelling is handhaven, daarom is het extra fijn om met deze 3 punten de winterstop in te gaan en we zo toch weer aan te haken bij de concurrenten. Voor de toekomst is het afwachten wat het gaat brengen, we krijgen een nieuwe trainer en ook zullen dr weer jongens weggaan of bijkomen. Laten we eerst maar kijken naar dit seizoen en er voor zorgen dat we ons handhaven.
  • Wat zijn jouw eigen ambities? De komende jaren onder de lat staan in het 1e van Schalkhaar en hopelijk daarin ook promoveren naar de 1e klasse!
11Teamsports
11Teamsports
Vorig artikelMatig Sallandia verliest bij SDOL
Volgend artikelABS pakt dik verdiend punt