Ook dit jaar hebben SV Schalkhaar en FC RDC weer een toernooi voor eerste elftallen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen georganiseerd. Dit biedt interessante wedstrijden voor de neutrale toeschouwer op beide sportcomplexen en geeft de deelnemende teams een goed kijkje waar het op dat moment staat.

Voorbereidingstoernooi SV Schalkhaar
Op zondag 21 en zondag 28 augustus vindt het jaarlijkse SV Schalkhaar voorbereidingstoernooi plaats. De club is met de deelname van VV Lettele, DSC Diepenveen, AZC Zutphen en SV Schalkhaar erin geslaagd mooie affiches voor te schotelen.

De eerste wedstrijd is zondag 21 augustus om 13.00 uur, de tweede wedstrijd om 15.00 uur. Op zondag 28 augustus om 13.00 uur is de wedstrijd om plek 3 en 4 en om 15.00 uur de finalewedstrijd om plek 1 en 2. Het gaat hier om volledige wedstrijden (2 x 45 min). Bij gelijke stand direct strafschoppen, dus niet verlengen. De wedstrijden worden geleid door de Deventer Scheidsrechters Vereniging, inclusief grensrechters.

FC RDC Pepe Cup
Op dinsdag 23 augustus, donderdag 25 augustus en zaterdag 27 augustus vindt alweer voor de vijfde keer de Pepe Cup plaats. Dit toernooi, vernoemd naar de in de wijde omtrek bekende oud vrijwilliger van de club Pepe Jacome Romero, heeft dit jaar naast gastheer FC RDC ook titelverdediger SC Overwetering weer weten te strikken. Ook Colmschate’33 en SV Twello nemen deel.

Op 23 augustus om 20:00 uur start de wedstrijd FC RDC – Colmschate’33. Donderdag 27 augustus om 20:00 uur vindt de wedstrijd SV Twello – SC Overwetering plaats en op zaterdag 12:30 uur (plek 3/4) en 15:00 uur (finale) vinden de finalewedstrijden plaats. De zaterdag staat in het teken van gezelligheid en saamhorigheid, oa met live muziek van Marcel Beltman en een heerlijk hapje en drankje.

Vorig artikelDeventer Voetbal Zomer Column – week 29
Volgend artikelOpen dag Go Ahead Eagles live