Salland Sport verzorgt een live-uitzending vanaf de open dag van Go Ahead Eagles. Vanuit het supportershome komen staf en spelers voorbij in een uitzending die zondag om 14:00 uur start.

Trainer René Hake met zijn assistent Roeland ten Berge, de keepers De Lange en Jansen, maar ook de nieuwe aanwinsten Amofa en Llansana schuiven aan. Aanvoerder Kuipers wordt aan de tand gevoeld evenals zijn nieuwe collega Fin Stokkers en ook de vleugelflitsers Adekany en Fernandes komen aan de microfoon bij Bert Liefers en Erik van Luttikhuizen.

Erik van Luttikhuizen en Patrick Kieftenbelt

Kowet zonder supporters is niets, dus ook zij krijgen de ruimte hun mening te ventileren in een uitzending die tot 16:00 uur duurt. Zo zullen Dennis Nagtzaam, Stephan van de Belt, Jan van Duuren en Pascal van de Schaaf kritisch vooruitblikken op het nieuwe seizoen.

De uitzending van de streekzender Salland1 zal worden gemaakt in het home van de supportersvereniging onder de hoofdtribune. Salland Sport, officieel partner van Go Ahead Eagles en de SV, zendt dan live uit via de bekende frequenties 105.1 FM voor de gemeente Raalte, 105.7 FM in en rondom Olst en Wijhe en natuurlijk via de alom bekende 107.3 FM volop door de gemeente Deventer.

Salland1 is een gesubsidieerde streekzender die, zonder winstoogmerk, nieuws brengt voor iedereen in Salland en ver daarbuiten. Met de drie FM frequenties dekt de omroep geheel Salland af en brengt daarin nieuws en muziek voor iedereen. Ook middels DAB+ is Salland1 te ontvangen van Arnhem tot ver in Flevoland, van Lichtenvoorde tot boven Zwolle. De omroep werkt met vrijwilligers en is partner van Go Ahead Eagles door, onder meer, iedere wedstrijd te voorzien van liveverslag vanaf de tribunes met twee verslaggevers. Meer weten? www.Salland1.nl

Salland Sport is een programma van de streekzender Salland1 dat te ontvangen is via: De kabel op 104.1 of via de ether op 107.3FM. Buiten Deventer is dat: Raalte 105.1 FM en Wijhe 105.7 FM. Via DAB stemt u af op kanaal 7B.

Online kunt u luisteren via TuneIn, RadioFM, Nederlandseradio, radioviainternet , Omroepserver, Airplay of via de eigen website van de streekomroep Salland1.

(klik op één van de bovenstaande linkjes om online te luisteren)

Vorig artikelVoorbereidingstoernooien bij SV Schalkhaar en FC RDC
Volgend artikelGroepen en schema Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen Cup bekend