Go Ahead Eagles en Bas Kuipers zijn een tweejarig contract overeengekomen. De geboren Amsterdammer was afgelopen seizoen basisspeler bij NEC Nijmegen.

Er werd al over gespeculeerd, maar nu is het definitief: Bas Kuipers is de nieuwe linksachter bij Go Ahead Eagles. De geboren Amsterdammer startte ooit bij de legendarische amateurclub De Volewijckers alvorens hij de gehele jeugdopleiding van Ajax doorliep. Kuipers speelde ook een seizoen bij Jong Ajax in de eerste divisie alvorens hij werd verhuurd aan Excelsior.

De Kralingers namen hem in 2015 transfervrij over waar hij een vaste waarde was onder trainer Alfons Groenendijk. De overging in 2017 naar ADO verliep minder vlekkeloos, want Kuipers kwam daar weinig aan spelen toe. In januari 2019 koos hij daarom voor een Roemeens avontuur, maar liet in juli alweer zijn contract ontbinden.

Afgelopen zomer sloot hij aan bij NEC waar hij alle 29 duels als vaste waarde meespeelde in Nijmegen. Zijn contract werd daar niet verlengd waardoor Go Ahead Eagles de 25 jarige Kuipers transfervrij kon inlijven. Hij tekent een contract voor twee seizoenen in Deventer.

Uniek is de presentatiefilm die Go Ahead Eagles liet maken door de Rocket Boys.

Vorig artikelVoorwaarts staat er goed voor
Volgend artikelUniek shirt kopen voor GA Eagles