Dennis van der Ree is de nieuwe assistent trainer van René Hake bij Go Ahead Eagles komend seizoen. Hij volgt daarmee Roeland ten Berge op. Van der Ree was al eerder assistent onder René Hake en tekende voor twee jaar in Deventer.

Afgelopen seizoen stond Van der Ree vijf maanden als hoofdtrainer aan het roer bij FC Groningen. Dit omdat Frank Wormüth werd veroordeeld op de slechte resultaten. FC Groningen degradeerde uiteindelijk wel naar de eerste divisie. 

Van der Ree, die over een UEFA Pro-trainersdiploma beschikt, speelde namens FC Utrecht, N.A.C. Breda, A.G.O.V.V. en SC Cambuur ruim 200 wedstrijden in het betaald voetbal. Na zijn actieve loopbaan als speler ging Van der Ree aan de slag als trainer.

DEVENTER – Presentatie nieuwe assistent trainer Dennis van der Ree bij Go Ahead Eagles, Seizoen 2022-2023, 08-06-2023, GA Eagles technical manager Paul Bosvelt GA Eagles assistent coach Dennis van der Ree

Vanaf 2014 tot de zomer van 2019 bij SC Cambuur eerst als Beloften-trainer en later als assistent-trainer. In het seizoen 2019/2020 vertolkte Van der Ree de rol van assistent-trainer bij FC Twente en vorig seizoen maakte hij deel uit van de technische staf van Feyenoord. Ondanks het tweejarige contract gaf Van der Ree eerder dit seizoen aan een nieuwe uitdaging te zoeken.

Die uitdaging ligt dus in Deventer, daar sluit hij weer aan bij René Hake waar hij ook al mee samenwerkte in de SC Cambuur tijd. De 44-jarige Rotterdammer tekende in Deventer een contract voor twee jaar.

Dit artikel vloeit voort uit de samenwerking die Deventer Voetbal heeft met de streekzender Salland1.

BronFoto's: www.gaeagles.nl
Vorig artikelDeventer Voetbal kampioenengalerij 2023
Volgend artikelPim Saathof prof bij Go Ahead Eagles