Vanmiddag is op het hoofdkantoor van Sportverlichting.com in Deventer het nieuwe contract getekend wat het jonge bedrijf ook dit jaar hoofdsponsor maakt van Deventer Voetbal.

Martin Bolderman (Sportverlichting.com) en Roy Beumer (Deventer Voetbal) hebben het contract getekend. Het Deventerse bedrijf gaat voor het tweede jaar de samenwerking aan met Deventer Voetbal. Martin: “Door heel Nederland zijn we de afgelopen jaren druk bezig geweest om sportclubs te verduurzamen middels led-verlichting op de sportvelden. In Deventer hebben we verschillende clubs al geholpen met de overstap naar led-verlichting waardoor ze een mooie besparing op de energierekening hebben. We zijn trots dat we met duurzaamheid bijdragen aan financieel gezonde sportclubs en dat we als hoofdsponsor van Deventer Voetbal maatschappelijk betrokken zijn.”

Roy Beumer is erg content met het hernieuwde hoofdsponsorschap. Roy: “Sportverlichting.com is een jong en ambitieus bedrijf met fanatieke liefhebbers voor het vak en diverse sporten. Doordat het een Deventer bedrijf is past het juist extra goed bij ons. Ik ben ontzettend blij en trots dat een dergelijk bedrijf zich wil binden aan Deventer Voetbal. Hopelijk kunnen we samen de voetbalverenigingen in Deventer en omstreken en de diverse betrokken gemeentes goed informeren over de zeer interessante mogelijkheden wat Sportverlichting.com biedt op het gebied van energiebesparing middels led-verlichting.”

Sportverlichting.com

Forse besparingen realiseren voor sportclubs, daar gaat het team van Sportverlichting.com voor. Hun missie is het verlichten van verenigingen. Beter licht tegen lagere kosten en als het kan natuurlijk met subsidie. Zo dragen ze bij om clubs toekomstbestendig te maken én houden. Dat doen ze onder andere door led-verlichting aan te brengen en je energiecontract te herzien op basis van onafhankelijk advies en een solide businesscase. Ze verzorgen het gehele traject, dus van eerste scan tot stekker in het contact. Je leest er alles over op hun website, maar ze komen ook graag bij je langs.

Vorig artikelGA Eagles na één helft klaar
Volgend artikelDe rood-gele column van Erdal Ascipinar – week 47
Roy Beumer is een 44-jarige Deventenaar. Hij mocht begin jaren ‘90 aan het profvoetbal bij Go Ahead Eagles ruiken in een lichting met o.a. Victor Sikora en Resit Schuurman onder leiding van Dwight Lodeweges. Hij koos ervoor om zich te gaan richten op zijn verblijf bij Daventria. Hierna ging het helaas fysiek bergafwaarts en nadat hij werd afgekeurd besloot hij zich te storten op het trainerschap.