DVV Go-Ahead start het komende seizoen met veel eigen jeugd in de hoofdselectie. Ook is men erg content met het nieuwe 2e elftal. Een overzicht vanuit de 119 jaar oude Deventer voetbalclub…

Zoals het overzicht van vertrekkende spelers en nieuwe aanwas voor het komende seizoen al liet ziet, staat er binnen de selectie van Go Ahead wat te gebeuren.

In het nieuwe seizoen starten we met een grote selectie, welke bestaat uit een aantal spelers van het vorige seizoen, een grote groep die doorstroomt uit onze A-jeugd (JO19-1), en een enkele speler van andere clubs.

Even voorstellen
Vanuit de DVV Go-Ahead jeugd stroomt een grote groep talentvolle spelers door naar de selectie. “Een stap waar we heel blij mee zijn als club!”, aldus Bas de Groot.

Vanuit de A-groep van afgelopen seizoen stromen door:
•                 Sven Loos
•                 Luuk Ellenbroek
•                 Gijs Ellenbroek
•                 Diar Gunesli
•                 Emre Bayram
•                 Gorkem Emirdag
•                 Richard John

Daarnaast zijn er ook nieuwe aanwinsten binnen het vlaggenschip van de Rielerenkclub. Zo kwam Sidar Gunesli over van Schalkhaar (eerste foto) en Sammy Eisenga verwisselde FC RDC voor het rood-geel (tweede foto).

Jeroen Makel voegt trots toe: “Met de stappen die de club maakt is het opzetten van een kwalitatief en kwantitatief goed 2e elftal als een selectieteam binnen D.V.V. Go-Ahead een must. Wij zien dit elftal als een verbinding tussen de doorstromende jeugd en nieuwe spelers die tegen het 1e  elftal aanzitten en het 1e elftal, om spelers te kunnen laten rijpen en uit te dagen om de volgende stap te kunnen maken.”

Een 2e selectieteam betekent uiteraard ook dat er een 2e selectietrainer benodigd was om de spelers te helpen in hun ontwikkeling en die de club wil helpen om de volgende stappen te zetten. De 2e selectietrainer is tevens een aanvulling op de huidige technische staf. De club is dan ook bijzonder om te kunnen melden dat ze deze trainer in de persoon van Jeroen Makel hebben weten aan te trekken.  

Vorig artikelGo Ahead Eagles krijgt na rust te weinig bij Eredivisie-rentree – UPDATE foto’s
Volgend artikelDe rood-gele column van Erdal Ascipinar – week 33