Davo blijft na de nederlaag tegen Broekland nog steeds zonder punten. De blessuregolf weet niet van ophouden, want dit weekend kwamen er helaas weer 3 geblesseerden bij. In en tegen Broekland begon Davo alleraardigst aan het duel.

Na 2 minuten spelen had Tony Cakir kunnen scoren na een pass van Jesper van den Berg en na 7 minuten spelen was daar de voorsprong voor Davo. Sidney Pinkster was doeltreffend na een geslepen pass van zijn broer Mitchell: 0-1.

In die fase van de wedstrijd een verdiende voorsprong voor de Deventenaren. Vervolgens kwam Broekland beter in het spel en had het alle geluk aan haar zijde met discutabele doelpunten. In de 23e minuut floot de scheidsrechter af voor een vrije trap van Broekland, terwijl er eerst ruimschoots voordeel werd gegeven. Uit de vrije trap werd ingekopt: 1-1.

Nog discutabeler was de strafschop die Broekland kreeg in de 34e minuut. Zowel Broekland als Davo wisten niet was er aan de hand was. Het buitenkansje van Broekland werd benut: 2-1. Vlak voor rust werd uit een ogenschijnlijke buitenspelsituatie gescoord door Broekland: 3-1.

Na de rust was de wedstrijd snel gespeeld. Davo kwam goed weg in de 47e minuut, maar de 4-1 viel dan toch in de 55e minuut.

Halverwege de 2e helft was er een frontale botsing met de hoofden van een Broekland-speler en Davo-doelman Gregor Campo. Naderhand bleek dat Gregor een hersenschudding heeft opgelopen en de Broekland-speler was er ook niet best aan toe. In de slotfase verliet Mitchell Pinkster ook geblesseerd het veld na een grove tackle met 2 benen van een Broekland-speler die slechts met geel werd bestraft.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen middenmoter Haarle om 14 uur.