Davo heeft in de thuiswedstrijd een verdiende nederlaag geleden tegen Lettele. Na een 1-0 voorsprong bij rust, sloeg Lettele na de pauze genadeloos toe: 1-4.

De beginfase van het duel was duidelijk voor de bezoekers. Na 5 minuten al een beste kans en daarbij ook nog eens een veelvoud aan corners. Davo werd pas na 18 minuten wat gevaarlijk. Een schot van Nino Zeilstra was geen probleem voor de Lettele doelman.

Vervolgens had Lettele wel een veldoverwicht, maar dat leidde ook niet tot veel goede mogelijkheden. Verrassend was dat Davo vlak voor rust op voorsprong kwam. Een aanval opgezet door Quint Mulder en Joël Waslander werd door Wesley Willems afgerond: 1-0.

Vlak na de rust was Davo niet bij de les. Terwijl iedereen bij Davo dacht dat de bal de achterlijn was gepasseerd (navraag leerde dat dit ook zo was) werd er niet gevlagd. Davo stond massaal stil en Lettele profiteerde van dit buitenkansje: 1-1. Davo had het even niet en in de 53ste minuut werd het zelfs 1-2.

Pech had Davo bij een goede vrije trap van Wesley Willems, geluk daarentegen dat Lettele de lat raakte. Een uitstekende aanval van Davo in de 73ste minuut had een doelpunt verdiend, maar Joël Waslander kwam net tekort. In de slotfase van het duel gooide Lettele het duel definitief op slot door nog 2x te scoren: 1-3 en 1-4.

Een pijnlijk verlies, omdat men toch meer van deze wedstrijd had voorgesteld. Komende zondag gaat Davo op bezoek bij Haarle.