Davo heeft de eerste wedstrijd van de competitie verloren. Net als vorig seizoen was Nieuw Heeten in de ouverture van het seizoen de spelbreker. Lang leek het duel in een bloedeloze 0-0 te eindigen, maar in eind van het duel moest Davo na een voorsprong het onderspit delven.

In de eerste helft gebeurde er niet zoveel. Davo had weliswaar wat meer balbezit, maar de voorwaartsen waren onmachtig. Ronald Boudewijnse en Onnie Ngoetra hadden in de eerste 20 minuten een kans. Nieuw Heeten kreeg de eerste kans na bijna een half uur spelen. Vervolgens een prima vrije trap van Wesley Willems die even prima werd gestopt door de Nieuw Heeten doelman. De beste kans voor de bezoekers was na 35 minuten. Van dichtbij werd er over het doel geschoten.

Na de rust aanvankelijk hetzelfde spelbeeld. De wedstrijd leek in een bloedeloze 0-0 te eindigen. Echter in de 70ste minuut kreeg Davo een strafschop, nadat Gerrit Amelink onderuit werd getrokken. Sylvan van der Vegt benutte dit buitenkansje : 1-0. Lang wist Davo niet te genieten van de voorsprong, want 2 minuten later scoorde Nieuw Heeten door miscommunicatie in de Davo-defensie: 1-1. Beide teams wilden de wedstrijd winnen. De ruimtes werden alsmaar groter, maar de gesteldheid van de gasten gaf de doorslag. In de 80ste minuut werd het 1-2. Met ‘alles of niets’ probeerde Davo nog te scoren, maar Nieuw Heeten had de beste kansen.

Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen Lettele.