Davo moest in de eerste bekerwedstrijd in de poule op bezoek bij eveneens 4e klasser Apeldoornse Boys. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Over de gehele wedstrijd gezien eigenlijk wel een terechte uitslag. De 1e helft was duidelijk voor Davo. De ploeg van trainer Patrick Wijsman gaf nagenoeg niets weg, terwijl het zelf voldoende kansen had.

In de 10e minuut werd Sidney Pinkster omver gelopen in het strafschopgebied, wat een penalty voor Davo betekende. Sylvan van der Vegt schoot vanaf 11-meter goed in : 0-1. Enkele minuten later had Jepser van den Berg kunnen scoren. Zijn schot ging net voorlangs. Davo had het betere van het spel en de thuisploeg stichtte geen gevaar. Davo bleef kansen creëren, waarbj met name de aanvallers Jesper van den Berg en Sidney Pinkster niet konden scoren.

Het enige gevaar van Apeldoornse Boys kwam uit een 2-tal vrije trappen, maar doelman Gregor Campo was uitstekend op zijn hoede.
Na de rust was Apeldoornse Boys gevaarlijker. In de 54e minuut werd het al 1-1. Davo had pech dat uit een goed opgezette aanval door Sidney Pinkster niet werd gescoord. Davo goalie Gregor Campo moest zich wederom een paar keer onderscheiden. Eerst een knappe redding, vervolgens sterk keeperswerk bij een slappe terugspeelbal van Gerrit Amelink.

Vlak voor tijd hadden beide teams nog een beste kans. Apeldoornse Boys kopte onbegrijpelijk een bal naast en Daniël Turubassa was bijna bij de winnende treffer. Het bleef dus bij 1-1. Komende zondag speelt Davo thuis voor de beker tegen CCW’16. Zij verloren met 1-3 van De Hoven.