Voor dit jaar hebben we voor de allereerste keer de rubriek “Trainer van het Jaar” in het leven geroepen. De drie genomineerden hebben het afgelopen seizoen een bijzondere prestatie geleverd, dan wel sportief, dan wel op andere gebieden, dan wel op meerdere gebieden. De trainer van het jaar 2020 is na een poll, met ruim 44% van de stemmen, geworden; Mitchel de Groot, trainer van VV IJsselstreek.

Mitchel kreeg zogezegd 44,3% van de bijna 1000 stemmen. Op gepaste afstand volgt Hans van der Hoop met 28,2% van de stemmen. Daarop volgt Joost ter Stege, wie 27,5% van de stemmen vergaarde. In de eerste dagen liep De Groot nog ruimschoots achter, maar na een absolute inhaalrace liep hij de laatste drie dagen duidelijk uit. Waar hij op woensdag 12 augustus nog 36% van de stemmen had, beëindigt hij de poll dus met een behoorlijke voorsprong.

Deventervoetbal feliciteert Mitchel de Groot én VV IJsselstreek van harte met deze bijzondere titel en wenst alledrie de trainers nog heel veel succes in het vervolg van hun loopbaan.

Eindstand:
Mitchel de Groot: 44,3%
Hans van der Hoop: 28,2%
Joost ter Stege: 27,5%

Mitchel de Groot. Bron: Deventervoetbal

Vorig artikelSV Schalkaar organiseert voorbereidingstoernooi
Volgend artikelHelios wint van Sportclub Lochem