Home Amateurvoetbal D.V.V. Go Ahead Molemans verruilt Go-Ahead voor Sallandia

Molemans verruilt Go-Ahead voor Sallandia

Foto: Pim Nauta. Spelbeeld Go Ahead - Spc. Wesepe op 15 december 2019

Jordy Molemans heeft zijn club Go-Ahead laten weten dat hij het nieuwe seizoen voor Sallandia gaat spelen.

Daarmee heeft Sallandia een tweede aanwinst voor na deze zomer, nadat eerder Furkan Kazci Turkse Kracht verruilde voor de zwart-gelen op de Zandweerd. Go-Ahead bestuurslid Bas de Groot reageerde wat teleurgesteld op het nieuws: “Wij vinden het jammer dat hij de overstap maakt en hadden gehoopt dat hij wilde helpen bouwen bij Go-Ahead. Helaas voor ons heeft hij de keuze gemaakt om komend seizoen voor Sallandia uit te komen.”

Molemans is niet de eerste die Go-Ahead de rug toekeert en mogelijk ook niet de laatste. Onlangs gaf de jonge doelman Delano Dokter ook al aan bij IJsselstreek zijn carrière te vervolgen. Bas de Groot, belast met de technische zaken bij Go-Ahead, ziet het vertrekken van spelers niet somber in: “Opties zijn er genoeg, we hebben een heel talentvolle A groep (Onder 19), die ons vorig seizoen ook al regelmatig ondersteunde. Daarnaast is de periode van overschrijven nog lang niet voorbij en zijn wij ook druk aan het contacten.”

Er komen dus ook bij Go-Ahead nog spelers bij als het aan hun trainer ligt. De spelerscarrousel draait op volle toeren in Deventer, door de corona situatie natuurlijk veel sneller op gang gebracht. De deadline voor aanvragen van overschrijvingen is, zoals ieder jaar, op 15 juni, om 23.59 uur.

Exit mobile version