Doordat de huidige situatie rondom de Corona crisis nog te veel vragen oproept over het al dan niet mogen voetballen in januari 2021, heeft de organisatie van de Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen Cup besloten om alle wedstrijden op te schuiven tot het einde van het seizoen. Momenteel is nog niet duidelijk of en wie er in januari weer mogen trainen, laat staan wedstrijden spelen.

Hierdoor hebben wij besloten het speelschema van de #HanzeCup op te schuiven naar eind maart tot en met medio juni. Mocht er tegen die tijd nog altijd onduidelijkheid zijn betreffende het wel of niet mogen voetballen dan zullen we ook deze tweede editie moeten annuleren en het in het nieuwe seizoen opnieuw gaan proberen.

Speelronde 1: 30 maart 2021
Speelronde 2: 20 april 2021
Speelronde 3: 11 mei 2021
Kruisfinale: 1 juni 2021
Finales: 15 juni 2021

Een link naar de toernooipagina vindt u in ons hoofdmenu onder het kopje #Hanzecup

Vorig artikelVacature: Trainer VV Diepenveen O19-1
Volgend artikelABS verlengt contract met trainer Van der Hoop
Roy Beumer is een 44-jarige Deventenaar. Hij mocht begin jaren ‘90 aan het profvoetbal bij Go Ahead Eagles ruiken in een lichting met o.a. Victor Sikora en Resit Schuurman onder leiding van Dwight Lodeweges. Hij koos ervoor om zich te gaan richten op zijn verblijf bij Daventria. Hierna ging het helaas fysiek bergafwaarts en nadat hij werd afgekeurd besloot hij zich te storten op het trainerschap.