Sallandia speelde afgelopen weekend gelijk tegen Mariënheem. Lang stond Sallandia voor maar in de laatste minuten wist de tegenstander toch nog gelijk te maken. Marchello Bosman scoorde beide doelpunten voor Sallandia. Hierdoor is hij deze week de Speler van de Week.

Hoe vond je dat je speelde?
Zelf vond ik dat ik niet slecht speelde. Natuurlijk kan het altijd beter.

Welke van je twee doelpunten was het mooist?
De eerste vond ik het mooist. Ik vocht zelf echt voor de bal, passeerde een mannetje en scoorde in de verre hoek.

Hoe erg baalde je dat jullie de 2-2 nog tegen kregen vlak voor tijd?
Het voelde net als een verloren partij. We stonden 2-0 voor. Ze kwamen terug en maakten laat de 2-2 nog.

Hoe kon dat gebeuren?
In de eerste helft drukte we goed door en wisten de tegenstanders geen raad. In de tweede helft viel de 2-1. Hierdoor gingen we terug zakken en gaven de tegenstanders daardoor veel ruimte om kansen te creëren.

Hadden jullie de wedstrijd moeten winnen?

Zelf vond ik van wel. We hadden 3-2 kunnen staan maar 1 doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Wat verwacht je nog van de rest van het seizoen?

Ik hoop dat ik nog velen mooie wedstrijden mag mee voetballen. Ook zou het mooi zijn als we in de top 3 eindigen deze competitie.